Så här funkar det.

Köp eller hyr.

Inneväxter erbjuder olika möjligheter till finansiering. Naturligtvis kan ni bli kund hos oss utan att teckna skötselavtal.

Hyra & skötsel

Fördelen med hyra är att ni kan bokföra er växtinredning eller vattenspel som en löpande kostnad med liten påverkan på likviditeten. Ni tecknar ett hyresavtal om 18, 24, 36 eller 48 månader som inkluderar motsvarande skötsel som vid ett vanligt köp.

Köp & skötsel

Ni köper växtinredningen/vattenspelet och blir därmed ägare till dem. Ni tecknar ett skötselavtal som löper på 12 månader för att kunna bibehålla er investering och garanteras nya växter allt eftersom de mister sitt prydnadsvärde samt, i förekommande fall, ny pump till vattenspelet.

Lönsam Service & Garanti.

För att en växt- och vatteninredning ska vara lönsam för företaget krävs ett regelbundet serviceunderhåll och garantier.

Växtskötselavtalet innehåller följande fördelar
▪ Vi garanterar att dina växter ersätts utan kostnad när växten mist sitt prydnadsvärde.
▪ Vi vattnar regelbundet och tillför näring i tillväxtperioderna.
▪ Vi plockar bort vissna och döda växtdelar.
▪ Vi dammar bladen och torkar av kärlen.
▪ Vi fyller på ny jord
▪ Vi beskär för att främja tillväxten
▪ Vi använder miljövänliga medel.
▪ Vi upprättar en inventeringslista för att underlätta både för er och för oss.

Naturligtvis kan ni köpa växt- och vattenspel utan att teckna skötselavtal och ändå få hjälp och råd hur ni ska sköta om er gröna miljö.

Kvalificerad service av vattenspel

Med ett serviceavtal hålls vattenspelet rent och fräscht. Därför rekommenderar vi alltid ett serviceavtal för underhåll och garanti på ditt vattenspel.

Serviceavtalet omfattar följande:
▪ Påfyllnad av avhärdat vatten
▪ Rengöring av sten, behållare och underrede.
▪ Kontroll av pump och jordfelsbrytare.
▪ Justering av vattenflödet.
▪ Pumpgaranti.

För en inspirerande arbetsplats.

Vi fångar upp de senaste trenderna av nya växter och krukor från Europa. Hos oss hittar du en smart lösning för just ditt behov. Lättplacerade vattenspel för bättre och renare luft, ljuddämpande växtväggar och mosstavlor för att frigöra golvyta samt fräscha växtarrangemang i många olika varianter för att höja kreativiteten och hälsofaktorn på arbetsplatsen.

Inneväxter AB

Haraberga Grips Backe 3019
289 90 Knislinge

0709 - 212615
info@innevaxter.se

Följ oss